Nalanita opnieuw Nationaal kampioen!

9 paarden uit de Fanita-lijn kwamen er gisteren in de baan op de Nationale Tuigpaardendag in Lunteren. 7 daarvan werden door ons zelf gefokt, Nanita werd gefokt door J. van der Meulen en Piwanita door G. Kamphorst.

๐—ง๐—ฎ๐˜‚๐—ป๐—ถ๐˜๐—ฎ ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐˜๐—ฒ/๐˜€๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐˜/๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐—ณ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐˜ (Manno x Renovo) kwam in de baan in de Manno-show. Inmiddels 22 jaar maar wat geweldig om te zien hoe mooi ze het weer vond om mee te zijn en wat een karakter heeft ze!
๐—™๐˜‚๐—ป๐—ถ๐˜๐—ฎ ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐˜๐—ฒ/๐˜€๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐˜ (Manno x Reflex) won de rubriek voor 8 jaar e.o. merries met Henk Hammers!
๐—›๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ผ๐˜๐—ฟ๐—ผ๐—ผ๐—ฝ (Colonist x Reflex) werd vierde in de Manno Trofee met Henk Hammers. (eig. H. en G. Naber)
๐—œ๐—ฐ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐˜๐—ฎ
๐—ฒ๐—น๐—ถ๐˜๐—ฒ/๐˜€๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐˜ (Colonist x Stuurboord) werd vierde in de rubriek voor 8 jaar e.o. merries met Linda Boelens. (eig. L. Tel en L. Boelens)
๐—๐˜‚๐—น๐—ฎ๐—ป๐˜ ๐—ช (Fantijn x Manno) werd tweede in de Future Cup met Mieke ter Schure. (eig. H. en G. Naber)
๐—ก๐—ฎ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐˜๐—ฎ ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐˜๐—ฒ (Eebert Stuurboord) werd Kampioen bij de keur/elite merries.
๐—ก๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐˜๐—ฎ ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐˜๐—ฒ (Heliotroop x Ditisem) werd tweede in tuig bij de vierjarige merries met Henk Hammers en werd ook tweede bij de keur/elite merries. (eig. G. Kamphorst)
๐—ข๐—ป๐—ถ๐˜๐—ฎ ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ/๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ธ/๐˜ƒ๐—น. ๐—ธ๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ (Hertog Jan x Eebert) werd vijfde in haar groep bij de driejarige merries.
๐—ฃ๐—ถ๐˜„๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐˜๐—ฎ (Cizandro x Ditisem) werd derde in de finale van de tweejarige merries. (Eig. D. Noordhuis)

Het was weer een prachtige dag met als hoogtepunt de tweede Nationale titel voor Nalanita. Vorig jaar behaalde ze deze bij de driejarige merries. Daarmee treedt ze in de voetsporen van familielid en stalgenoot Taunita die ook als driejarige en als vierjarige de nationale titel won. Na afloop poseerde beide merries voor de camera.