Nieuws

NIEUWS

Sunita 9e in finale NVK

Vorige week vrijdag mochten we met drie veulens naar de Nationale Veulenkeuring in Ermelo. De vos Sunita (Baltic VDL x Gunanita elite/pref. V. Corland), de schimmel Silverstar W (Verdi TN x Nulanita elite V. Cornet Obolensky) en de bruine Saffier W (Desperado x Miganita eliteMeer lezen over “Sunita 9e in finale NVK”

Oganita voorlopig keur

Afgelopen zaterdag was Oganita (Jerveaux x Biganita elite/preferent V. Uphill) mee naar de CK in Ermelo. Nadat ze al met mooie punten ster was geworden op de stamboekkeuring werd ze nu ook voorlopig keur verklaard!

Julant W wint NK Young Riders

Zaterdag werd fokproduct Julant W (Fantijn x Waunita elite V. Manno) kampioen bij de Young Riders met Mieke ter Schure! Hij is in eigendom van Harco en Grietje Naber.

Nalanita elite!

Na twee keer een mooie alternatieve IBOP te hebben gelopen is Nalanita (Eebert x Caunita ster/prok/preferent V. Stuurboord) nu elite! In handen van Henk Hammers behaalde ze de eerste proef 82,5 punten en voor de tweede proef kreeg ze 83,5 punten!

Oganita ster verklaard

Gisteren was Oganita (Jerveaux x Biganita elite/preferent V. Uphill) mee naar de stamboekkeuring in Kootwijkerbroek. Ze werd met glans ster met 80/80 en voor de draf kreeg ze 85 punten! 16 juli mag ze naar de CK in Ermelo.

Onita door naar de CK

Woensdag waren we met Onita prok (Hertog Jan x Indinita elite V. Eebert) op de stamboekkeuring in Lunteren. Ze werd aangewezen voor de CK!

Nalanita wint in Rouveen

Nalanita (Eebert x Caunita ster/prok/preferent V. Stuurboord) werd gisteravond kampioen op de Handelskeuring Rouveen! Ze won haar rubriek en daarna ook de finale. Ook Onanita (Jardonnay x Hunanita elite V. Charisma) was mee. Ze haalde een mooie derde plaats.

JongKWPN op bezoek

Vorige week kwam JongKWPN op bezoek. Floor van ‘t Klooster was erbij en maakte een aantal mooie plaatjes .

Ook een hengstveulen van Magnifiek

Tuigpaardmerrie Caunita ster/prok/preferent V. Stuurboord heeft ook een hengstveulen gekregen. De vader is Magnifiek. Op deze pagina houden we een overzicht bij van de veulens.

Hengstveulen van Glamourdale

Nanita prok (Expression x Metall) heeft gister een hengstveulen gekregen van Glamourdale. Op deze pagina houden we een overzicht bij van de veulens.

Ook een hengst van Desperado

Ook een hengstveulen voor Miganita elite (Governor x Uphill). Ze kreeg eerder deze week een veulen van Desperado. Op deze pagina houden we een overzicht bij van de veulens.

Hengst van Verdi

Nulanita elite (Cornet Obolensky x Corland) heeft afgelopen week haar eerste veulen gekregen. Een hengstveulen van Verdi TN. Op deze pagina houden we een overzicht bij van de veulens.

Merrieveulen van Baltic

Gister is er een merrieveulen geboren van Baltic uit Gunanita elite/preferent V. Corland. Op deze pagina houden we een overzicht bij van de veulens.

Hengstveulen van Jameson

Ook het eerste dressuurveulen is geboren. Een zwart hengstveulen van Jameson RS2 uit Lenita elite V. Ferguson. Op deze pagina houden we een overzicht bij van de veulens.

Hengstveulen van Zirocco Blue

Uit de elite merrie Hunanita (Charisma x Odermus) is afgelopen maandag een hengstveulen geboren van Zirocco Blue. Op deze pagina houden we een overzicht bij van de veulens.

Eerste veulen geboren!

Het veulenseizoen is weer begonnen. Afgelopen weekend is het eerste veulentje geboren! Een vosmerrie van Dylano uit Indinita elite (Eebert x Onne x Waterman). Op deze pagina houden we een overzicht bij van de veulens.

Jaaroverzicht 2021

Het jaar zit er alweer bijna op. Ook afgelopen jaar hebben de paarden weer mooie prestaties behaald. Zo werd Nalanita (Eebert) Nationaal kampioen bij de 3 jarige stermerries, haalde Racoon W (Cantona) de Nationale titel binnen bij de springveulens binnen en pakte Funita en HeliotroopMeer lezen over “Jaaroverzicht 2021”

Fijne dagen!

Wij wensen iedereen fijne dagen en een gezond en gelukkig 2022! Op de foto v.l.n.r. Nalanita, Nulanita, Heliotroop & Funita, Durano W, Racoon W, Ravensgoed W.

Collin W wint op de Capital Challenge Horse Show

Mooie resultaten voor Collin W (Vincenzo x Valanita elite/prestatie V. Placido) en Emma Blumenkrantz. Afgelopen week wonnen ze de $10,000 NAL Low Jr/Am/AO Jumper Finals tijdens de Capital Challenge Horse Show.

Rob naar Amerika

Binnenkort vertrekt een van de jongste telgen naar Amerika. Rob van de Korte Niep (Dylano x Wunita ster/prok/pref V. Reflex) is aangekocht door Andrew Pearman. Andrew was op zoek naar een chique zwart tuigpaardveulen met veel hals en een goed pedigree. Dat heeft hij gevondenMeer lezen over “Rob naar Amerika”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.