Nieuws

NIEUWS

Hengstveulen van Glamourdale

Nanita prok (Expression x Metall) heeft gister een hengstveulen gekregen van Glamourdale. Op deze pagina houden we een overzicht bij van de veulens.

Ook een hengst van Desperado

Ook een hengstveulen voor Miganita elite (Governor x Uphill). Ze kreeg eerder deze week een veulen van Desperado. Op deze pagina houden we een overzicht bij van de veulens.

Hengst van Verdi

Nulanita elite (Cornet Obolensky x Corland) heeft afgelopen week haar eerste veulen gekregen. Een hengstveulen van Verdi TN. Op deze pagina houden we een overzicht bij van de veulens.

Merrieveulen van Baltic

Gister is er een merrieveulen geboren van Baltic uit Gunanita elite/preferent V. Corland. Op deze pagina houden we een overzicht bij van de veulens.

Hengstveulen van Jameson

Ook het eerste dressuurveulen is geboren. Een zwart hengstveulen van Jameson RS2 uit Lenita elite V. Ferguson. Op deze pagina houden we een overzicht bij van de veulens.

Hengstveulen van Zirocco Blue

Uit de elite merrie Hunanita (Charisma x Odermus) is afgelopen maandag een hengstveulen geboren van Zirocco Blue. Op deze pagina houden we een overzicht bij van de veulens.

Eerste veulen geboren!

Het veulenseizoen is weer begonnen. Afgelopen weekend is het eerste veulentje geboren! Een vosmerrie van Dylano uit Indinita elite (Eebert x Onne x Waterman). Op deze pagina houden we een overzicht bij van de veulens.

Jaaroverzicht 2021

Het jaar zit er alweer bijna op. Ook afgelopen jaar hebben de paarden weer mooie prestaties behaald. Zo werd Nalanita (Eebert) Nationaal kampioen bij de 3 jarige stermerries, haalde Racoon W (Cantona) de Nationale titel binnen bij de springveulens binnen en pakte Funita en HeliotroopMeer lezen over “Jaaroverzicht 2021”

Fijne dagen!

Wij wensen iedereen fijne dagen en een gezond en gelukkig 2022! Op de foto v.l.n.r. Nalanita, Nulanita, Heliotroop & Funita, Durano W, Racoon W, Ravensgoed W.

Collin W wint op de Capital Challenge Horse Show

Mooie resultaten voor Collin W (Vincenzo x Valanita elite/prestatie V. Placido) en Emma Blumenkrantz. Afgelopen week wonnen ze de $10,000 NAL Low Jr/Am/AO Jumper Finals tijdens de Capital Challenge Horse Show.

Rob naar Amerika

Binnenkort vertrekt een van de jongste telgen naar Amerika. Rob van de Korte Niep (Dylano x Wunita ster/prok/pref V. Reflex) is aangekocht door Andrew Pearman. Andrew was op zoek naar een chique zwart tuigpaardveulen met veel hals en een goed pedigree. Dat heeft hij gevondenMeer lezen over “Rob naar Amerika”

Nalanita door naar CK

Afgelopen woensdag waren we met Nalanita (Eebert x Caunita ster/preferent/prok V. Stuurboord) op de stamboekkeuring in Lunteren. Ze werd uitgenodigd voor de CK en kreeg mooi jurycommentaar mee. Ook de vos Nalanita (Eebert uit Caunita ster pref prok – 1.67 m) komt uit dezelfde stamMeer lezen over “Nalanita door naar CK”

Gunanita preferent

Op basis van de goede keuringsresultaten van haar nakomelingen is Gunanita elite (Corland) preferent geworden. In 2018/2019 kwam Lambrusco W (Ustinov) op de hengstenkeuring en schopte het tot de tweede bezichtiging. Vorig najaar was dochter Manita ster/prok/vl. keur (Cornet Obolensky) de keuringstopper in Geesteren. NuMeer lezen over “Gunanita preferent”

Nulanita ster en voorlopig keur op stamboekkeuring Geesteren

Gisteren is Nulanita (Cornet Obolensky x Gunanita elite/preferent V. Corland) ster en voorlopig keur geworden op de stamboekkeuring in Geesteren. Voor haar exterieur kreeg ze maar liefst 85 punten. Voor het springen staan 75 punten genoteerd en voor de draf en galop 80.

Ook een hengst van Fantijn

De merrie Caunita ster/prok/preferent (Stuurboord x Raunita ster/prok/preferent V. Waterman) heeft afgelopen week een hengstveulen gekregen van Fantijn. Veulens 2021

Hengstveulen van Jardonnay

Afgelopen donderdag heeft de merrie Munanita (Impressive x Hunanita elite V. Charisma) haar eerste veulen gekregen. Een hengstje van Jardonnay VDL. Veulens 2021

Hengstveulen van Kensington

Agelopen woensdag heeft de merrie Iwinita elite (Namelus x Ewinita keur/sport V. Ustinov) een hengstveulen gekregen van Kensington. Veulens 2021

Merrieveulen van Heliotroop geboren

Afgelopen weekend is er een merrieveulen geboren van Heliotroop. Moeder is de NMK-merrie Mabellanita ster/prok (Atleet x Taunita elite/preferent/sport V. Manno). Veulens 2021

Een hengstveulen van Cantona TN

Er is wederom een hengstveulentje geboren afgelopen nacht. Dit keer een Cantona TN uit de merrie Gunanita elite (Corland x Unanita ster/prok/preferent V. Odermus R). Veulens 2021

Merrieveulen van Kjento

Gisteravond heeft Lenita elite (Ferguson x Fidanita elite V. Vivaldi) haar eerste veulen gekregen. Een merrieveulen van Kjento. Veulens 2021

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.