Nalanita door naar CK

Afgelopen woensdag waren we met Nalanita (Eebert x Caunita ster/preferent/prok V. Stuurboord) op de stamboekkeuring in Lunteren. Ze werd uitgenodigd voor de CK en kreeg mooi jurycommentaar mee.

Ook de vos Nalanita (Eebert uit Caunita ster pref prok – 1.67 m) komt uit dezelfde stam als Nanita namelijk uit die van Joop van Wessel uit Zwartebroek en Nalanita is nog van Joop. Zij gaat ook naar de CK. Viggon van Beest: “Dit is een merrie met een tuigtypische merrie opdruk die over ras en uitstraling beschikt. Ze heeft veel schoft en een sterke bovenlijn. Op stand zou ze nog even rijker in de hals kunnen maar ze draaft met veel techniek en haar draf spreekt rondom aan.”

Ook uit de Fanita-stam komt Nanita van familie Kamphorst. Ook voor haar mooi jurycommentaar.

De door Jaap van der Meulen uit Broek gefokte vos Nanita ( Heliotroop uit Iwanita elite van Ditisem) van G. Kamphorst en G.H. Kamphorst uit Zwartebroek mag ook naar de CK. Viggon van Beest: “Nanita is een sterke, tuigtypische merrie met veel schoft. Ze treedt op met veel allure en ze draaft zeer aansprekend met veel techniek.”